FETÖ'nün ihanet koalisyonuna son kanıt! DHKP-C'nin silahı...

FETÖ'nün ihanet koalisyonuna son kanıt! 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası köprüde ele geçen bir silahın daha önce DHKP-C eylemlerinde kullanıldığı belirlendi. İki örgüt arasında bağlantı kuran M.Ö. gözaltına alındı.
FETÖ'nün ihanet koalisyonuna son kanıt! DHKP-C'nin silahı...

15 Temmuz’da darbe kalkışmasında bulunan FETÖ’nün her geçen gün yeni kirli bağlantısı ortaya çıkıyor. Akşam'ın haberine göre, PKK ile nasıl işbirliği içinde olduğu belgeleriyle tespit edilen FETÖ’nün elinde masumların kanı olan başka bir terör örgütleriyle de ilişkili olduğu deşifre oldu. Hain kalkışmanın yaşandığı gece bir darbecinin silahının izini süren polis, bu silahı daha önce DHKP-C militanının kullandığını tespit etti.

İLETİŞİMİ KOORDİNE ETTİ

Ele geçirilen Canik 55 marka tabanca ile ilgili soruşturmayı derinleştiren TEM Ekipleri 22 Ağustos’a kadar yaptıkları istihbarat sonucunda bu kişinin kaldığı eve baskın düzenledi. Operasyonda M. Ö. adlı DHKP-C militanı gözaltına alındı. FETÖ'nün iletişim ağı Bylock'u kullandığı tespit edilen M.Ö.’nün, FETÖ ile Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C arasında iletişimi de koordine ettiği ileri sürüldü.

Haberleşme aynı ağ

M. Ö. ile ilgili soruşturmada FETÖ üyelerinin birbirleriyle iletişim kurmak örgüt içindeki talimatları daha alt kademedekilere iletmek ve paylaşmak üzere kullandıkları Bylock tespit edildi.