FETÖ'nün Irak sorumlusu Konya'ya getirildi

Kuzey Irak yönetimi tarafından yakalanarak Türkiye’ye teslim edilen FETÖ’nün Irak sorumlusu Nurettin Aytuğ, Konya’ya getirildi.
FETÖ'nün Irak sorumlusu Konya'ya getirildi

Fethullahçı Terör Örgütü’nün hain planları gün geçtikçe bir bir ortaya çıkmaya başladı. FETÖ'nün Irak sorumlusu Nurettin Aytuğ'un PKK ile işbirliği içerisinde çalıştığı belirtildi.

PKK ile işbirliğini koordine eden örgüt imamı Nurettin Aytuğ’un, PKK içindeki MİT elemanlarını deşifre ederek infaz ettirdiği öne sürülüyor.

Aytuğ’un ihaneti yalnızca bunlarla sınırlı değil. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaçamayan FETÖ'cüleri Kuzey Irak'a geçirmeye çalıştığı da öğrenildi.

FETÖ İmamı Aytuğ'un darbe girişimi öncesinde 11 ve 14 temmuz tarihlerinde PKK'nın sözde iki yetkilisi ile bir araya geldiği ve ardından 16 Temmuz sabahı aynı isimlerle temasa geçerek “Öcalan İmralı'da öldürüldü” mesajı ile örgütü darbe sonrası harekete geçirmeye çalıştığı da belirtildi.

Kuzey Irak yönetiminin lideri Mesut Barzani, FETÖ'nün PKK imamı olarak bilinen Nurettin Aytuğ'u yakalatarak Türkiye'ye teslim etti. Aytuğ, emniyetteki işlemlerin ardından Konya’ya getirildi ve ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Ayrıca Nurettin Aytuğ’un Konya’da mal varlıklarına tedbir konulan 119 kişi arasında olduğu ve Konya’da iş hayatını devam ettirdiği de gelen bilgiler arasında…