FETÖ'nün kapatılan okulundaki atlara el konuldu

Adana'da OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kapatılan Özel Burç Okullarının hayvanat bahçesindeki 1 Arap ve 3 Midilli atı, hayvan barınağına teslim edildi.
FETÖ'nün kapatılan okulundaki atlara el konuldu

Adana'da Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kapatılan Özel Burç Okullarının hayvanat bahçesindeki 1 Arap ve 3 Midilli atı, engellilerin rehabilitasyonunda kullanılacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Seyhan ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından kapatılan özel okulun hayvanat bahçesindeki 4 at, hayvan barınağı yetkililerine teslim edildi.

Daha önce lüks ve konforuyla dikkati çeken okulun hayvanat bahçesinden alınan hayvanların Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'ndaki bakımlarının özel yemlerle günlük olarak yapıldığı belirtildi.

Hayvanların, işlemlerin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edileceği ve engellilerin rehabilitasyonunda kullanılacağı öğrenildi.