FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı!

Yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı!

Burdur'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY terör örgütü operasyonları kapsamında haklarında işlem yapılan 760 kişiden 204'ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Tutuklanan şahıslardan 129'unun Burdur Merkez, 40'ının Bucak, 25'inin Gölhisar, 7'sinin Tefenni ve 3'ünün de Yeşilova ilçesinden olduğu açıklandı.

Mütevelli heyette olduğu iddia edilen 11 kişi tutuklandı

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında kent merkezinde geçtiğimiz hafta içinde gözaltına alınan 22 kişiden 12'si, geçtiğimiz Cuma günü Burdur Adalet Sarayı'nda ifadeleri alındıktan sonra hakim karşısına çıkarıldı. Örgütün Burdur'daki mütevelli heyetinde olduğu iddia edilen kişilerden oluştuğu belirtilen 12 kişiden 11'i de tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

FETÖ'cü infaz koruma memuru da tutuklandı

Öte yandan, Burdur'da FETÖ ile bağı tespit edilen 2 infaz koruma memurundan birinin de tutuklandığı bildirildi.

Gözaltılar devam edecek

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında halen gözaltı kararı verilen şahıslarla ilgili çalışmaların devam ettiği ve önümüzdeki günlerde bu kişilerin de yakalanarak gereken işlemlerin yapılacağı açıklandı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 204 kişi tutuklandı!

Kaynak: