FIAT büyük Aralık kampanyası kaçmaz

HAYRETTİN ATAK / YENİ HABER
FIAT büyük Aralık kampanyası kaçmaz

KOYUNCU FIAT Genel Müdürü Fatih Güneş, ‘’FIAT olarak, ‘Büyük Aralık Kampanyası’ ile müşterilerimize  yıl sonuna kadar 30 bin liraya 30 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuyoruz.

2015 yılına sayılı günler kala otomotiv firmalarının kampanyaları da ardı ardına geliyor. Otomotiv firmalarının kampanyaları içinde en dikkat çekici olanı ise FIAT’ın Büyük Aralık Kampanyası.

YILIN KAMPANYASI FIAT’TAN

FIAT Büyük Aralık Kampanyası hakkında açıklamada bulunan KOYUNCU FIAT Genel Müdürü Fatih GÜNEŞ,  ‘’Büyük Aralık Kampanyası" ile müşterilerimize yıl sonuna kadar 30 bin liraya 30 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuyoruz. Bu müthiş kampanyamız için son gün 31 Aralık’’ dedi.

BU KAMPANYA KAÇMAZ

Koç Fiat Kredi desteğiyle yürüttükleri FIAT Büyük Aralık Kampayası kapsamında, 30 Bin liraya 30 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunduklarının altını çizen KOYUNCU FIAT Genel Müdürü GÜNEŞ, ‘’2015 yılına yeni bir araçla girmek isteyenler, 30 bin liraya 30 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi fırsatından faydalanıyor. FIAT'ın "Büyük Aralık Kampanyası"nda aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşterilere de Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40.000 TL’ye 48 ay vadeli %0,77 faizli; Ducato modeli için de 60.000 TL’ye 48 ayvadeli %0,89 faizli kredi seçeneğinden faydalanıyor’’  diye konuştu.

KAMPANYALI KAMPANYALAR…

Fiat Ticari Araçlar’ın büyük ilgi gören “K2 Yetki Belgesi Hediye ” kampanyasının Aralık ayında da sürdüğünü hatırlatan KOYUNCU FIAT Genel Müdürü Fatih GÜNEŞ, ‘’Kampanya kapsamında, Fiat Ticari Araç modellerinden birini tercih eden esnaf ve KOBİ’lere K2 Yetki Belgesi hediye ediyoruz. Aralık ayı boyunca ayrıca, “İşimiz Rahat, Gücümüz Fiat” diyerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran 10 Numara Fiat Kampanyamız ile yıl sonunda Fiat ticari aracını yenilemek isteyen 10 Numara Fiat üyelerine özel 1.000 TL takas fırsatı sunuyoruz’’ dedi.

TAKSİT ERTELEME FIRSATI

FIAT Büyük Aralık Kampanyası dahilinde taksit erteleme fırsatının da olduğunu kaydeden KOYUNCU FIAT Genel Müdürü GÜNEŞ, ‘’Mesela, kendi aracınızla takas yaparak yeni bir FIAT araç almak istiyorsunuz. Aracınızın ederi 11 Bin TL. Alacağınız FIAT araç 36 Bin TL. Takas sonrası 25 Bin TL için çektiğiniz kredinin ilk taksit ödemesini 6 ay erteleyebilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

KOYUNCU FIAT HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

KOYUNCU FIAT olarak Pazar günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü hizmet verdiklerini kaydeden Genel Müdür GÜNEŞ, ‘’FIAT Büyük Aralık Kampanyası’ndan faydalanmak isteyen herkesi  Büsan Sanayi girişinde bulunan KOYUNCU FIAT Showroom’umuza bekliyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.