Fikret Orman'dan kura değerlendirmesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda yer almalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Fikret Orman'dan kura değerlendirmesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda yer almalarıyla ilgili, "Eğer iyi oynarsanız bunların hepsi çok kolay maçlar. Bütün iş Beşiktaşlı futbolcuların elindedir. Ben grubu 'geçebileceğimiz bir grup' olarak düşünüyorum'' dedi.

İskenderun ve Antakya'da Kartal Yuvası mağazalarının açılışını gerçekleştiren Orman, taraftarların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız'ın katkılarıyla Hatay'da iki mağaza açmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Orman, mağazaların hayırlı olmasını diledi.

Orman, gazetecilerin, UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ardından Portekiz'den Sporting Lizbon, Rusya'dan Lokomotiv Moskova ve Arnavutluk'tan Skenderbeu takımlarıyla aynı grupta yer aldıklarını hatırlatması üzerine, ''Eğer iyi oynarsanız bunların hepsi çok kolay maçlar. Bütün iş Beşiktaşlı futbolcuların elindedir. Ben grubu 'geçebileceğimiz bir grup' olarak düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İyi oynarsak 6 maçı da alırız. Geçeriz yani problem olmaz'' diye konuştu.

Orman ayrıca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i de makamında ziyaret ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu 31 numaralı Beşiktaş formasını hediye etti.

Orman'a programlarında Beşiktaş Kulubü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, yönetim kurulu üyeleri Hakan Özköse ve Selçuk Kaynarkan eşlik etti.