Fikret Orman'dan transfer açıklamaları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün kadrolarında görmek isteyecekleri bir futbolcu olduğunu söyledi.
Fikret Orman'dan transfer açıklamaları

Siyah-beyazlı kulübün Vodafone Arena'da düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,Gökhan Gönül'ün önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Bizim de takımımızda görmek isteyeceğimiz bir isim. Gazetelerden öğrendiğim kadarıyla Fenerbahçe'yle ilişkileri kopma noktasına geldi. Biz de açıkçası takımımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Transferde aceleci olmadıklarını belirten Fikret Orman, şöyle devam etti:

"Geçen sezon başında Fenerbahçe çok flaş transferler yapmıştı. Galatasaray da Podolski'yi almıştı. Bize de büyük bir tepki vardı 'onlar onu aldı siz ne yapıyorsunuz' diye. Biz bütçemiz içinde makul, Beşiktaş menfaatlerine uygun transferler yapmak istediğimizi ifade ettik. Acelemiz yok. Avusturya kampı için 1 aydan fazla süremiz var. Dünyada da transfer yavaş geçiyor. Çok fazla transfer yapmayacağız. Stoper, sağ bek pozisyonlarına transfer yapacağız. Belki bir tane kaleci alabiliriz. Transferde abuk paralar harcama taraftarı değilim. Sözleşmesi bitenlerle anlaşmayı yaptık, son olarak İsmail ile anlaştık."

Mario Gomez'in transferiyle ilgili ay sonuna kadar karşılıklı olarak beklediklerini belirten Orman, "Bizim de araştırmalarımız var. Gomez'i çok seviyoruz. Beşiktaş taraftarıyla kendisi bütünleşti. Şu anda milli maçlarına konsantre olmuş durumda. Ay sonunda olumlu veya olumsuz netleşmiş olur." ifadelerini kullandı. 

"Atiba'yı bırakmayı düşünmüyoruz"

Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre ile ilgili soruları da yanıtlayan Fikret Orman, "Takımımızdan göndermek istediğimiz oyuncu yok. Gökhan Töre ile alakalı bazı talepler var ancak biz Gökhan'ı satmak için almadık. İyi bir teklif olursa, şartlar Beşiktaş'ın ve Gökhan'ın lehine olursa böyle bir transferi düşünebiliriz. Atiba'yı bırakmayı düşünmüyoruz. 1 senelik daha sözleşmesi var. Kendisi memleketinden gelsin belki sözleşmesini bile uzatabiliriz." şeklinde konuştu.