Fırtına, Konya’da esemiyor!

Milosevic’in golüne biri penaltıdan Burak’ın iki golü ile cevap veren Fırtına, Orkan’ın frikiği ile şok yaşadı Çalımbay ile müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, ikisi kupa son dört karşılaşmasında galip gelemedi
Fırtına, Konya’da esemiyor!

Trabzonspor, Atiker Konyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı: 2-2. Bu sezona Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddialı başlayan ancak kupaya son 16 turunda havlu atan bordo-mavililer dün ligde de önemli bir kayıp yaşadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan, ligin ilk yarısını 8 maçlık puan serisiyle tamamlayan ve bu periyotta 6 galibiyet, 2 de beraberlik alan Trabzonspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında istediğini elde edemedi. Çalımbay'lı Fırtına kupada iki ve ligde son iki maçını kazanamadı.

GELENEK DEVAM ETTİ
ilk yarının son haftasında Karabükspor ile 1-1 kalan, ardından kupada Konyaspor'a 1-0 ve 1-1'lik skorlarla elenen Fırtına, önceki gün de yeşil-beyazlılara 2 puan kaptırdı. Trabzonspor, rakibine karşı deplasmanda son yıllarda zorlandı. Konya'daki en son galibiyetini 2010- 2011 sezonunda 2-1'lik skorla alan bordo-mavililer, son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşadı. Fırtına, Konya deplasmanında toplam 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik aldı ve 4 kez kaybetti.