Fofana: '2 maçta 6 puan hedefliyoruz'

Konyaspor'da antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fofana, Fenerbahçe maçında alınan 1 puanın takım oyununun karşılığı olduğunu belirtirken, iç sahada oynanacak 2 maçtan 6 puanla ayrılmak istediklerini söyledi
Fofana: '2 maçta 6 puan hedefliyoruz'

'1 PUANI BEN DEĞİL, TAKIM OYUNU KAZANDIRDI'

Açıklamalarına Fenerbahçe maçı değerlendirmesi ile başlayan Moryke Fofana “Daha öncede söylediğim gibi Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız maç çok zor geçmesini beklediğimiz bir maçtı. Adis’in kırmızı kart görmesiyle neredeyse bütün maç 11’e karşı 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldık. Orta alanda arkadaşım Deni Milosevic’in verdiği güzel pas sonrası attığım golle beraberlikle ayrıldık. Ama bu kazanmış olduğumuz puan benim sayemde kazanılmış puan değil. Kolektif olarak oynadığımız oyunun karşılığı ve bütün takımın çabaları ile alınmış 1 puandır” şeklinde görüş belirtti.

'HEDEFİMİZ 2 MAÇTA 6 PUAN'

İç sahada üst üste Kayserispor ve Göztepe ile oynanacak maçlara da değinen Fofana, “Tabiki kendi sahamızda da oynasak bu maçlarda kesinlikle zor olacak. İki maçtan 6 puan almamız mümkün. Biz Fenerbahçe maçında olduğu gibi oynayıp mücadele edersek Allah’ın da bunun karşılığını vereceğine ve iki maçtan alacağımız 6 puanla yeniden Avrupa Kupalarına katılma yolunda avantaj elde edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.