Form Kampüs Koleji’nde mezuniyet sevinci

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan Form Kampüs Koleji sekizinci sınıf öğrencileri mezuniyetlerinin sevincini yaşadı. Novotel’de düzenlenen ve öğrenciler ile birlikte velilerin de katıldığı programda öğrenciler törenle mezuniyet belgelerini aldılar.
Form Kampüs Koleji’nde mezuniyet sevinci

2016-2017 Form Kampüs Koleji 8. sınıf mezuniyet töreni Novotel’de coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninde ilk olarak söz alan ve Form Kampüs Koleji mezuniyet töreni geleneğinin üçüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Form Kampüs Koleji okul müdürü Hasan Hüseyin Aykora mezun olan tüm öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Aykora’nın konuşmasının ardından 8. Sınıf öğrencilerinin güzel anılarının ölümsüzleştiği slayt gösterisi izlendi.  Daha sonra okul müdürü Hasan Hüseyin Aykora 2016-2017 yılını birincilikle bitiren 8/A sınıfından Muhammet Yahya Yasin Arslanhan’a plaket takdim etti. Ardından yine okul birincisi Muhammet Yasin Arslanhan okulun onur köşesinde yer alacak olan mezuniyet kütüğüne plaka çaktı. Birinci ve ikinci TEOG sınavlarında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan Elif Naz Yorgancılar, Birinci TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Ömer Faruk Koç, İkinci TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan Bilgenur Kaşdoğan, Cankutay Dündar, Elif Uğur, H.Aybüke Dilek, İclal Gelir, Mustafa Eser Avcı, Sezin Mumcu, Yahya Arslanhan sahneye gelerek plaketlerini aldılar. Mezun olan tüm öğrencileri adına sekizinci sınıf öğrencisi Elif Uğur bir konuşma yaptı. Daha sonra da veliler adına Prof. Dr. Ahmet Şimşek salona hitap etti. Konuşmaların ardından eğitimde devamlılığı temsil eden bir devir teslim töreni gerçekleştirildi. Manevi değerlerimizin başında gelen Türk bayrağı ile Form Kampüs okul flamasını 8. Sınıf öğrencileri, 7. Sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Son olarak da diploma törenine geçildi. Sırasıyla 8/A, 8/B ve 8/C öğrencileri sahneye gelerek diplomalarını aldılar. Mezuniyet töreni, kep atma ve toplu fotoğraf çektirmenin ardından sona erdi.

“KİTLESEL BAŞARIYI ÖNEMSİYORUZ”

Öğrencilerinin çok başarılı bir yıl geçirdiklerini ve 72 sekizinci sınıf öğrencisini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Form Kampüs Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Erdem, “Bu sene üçüncü mezunlarımızı vermenin mutluluğu içindeyiz. Form Kampüs Koleji olarak her yıl başarılarımız artarak devam ediyor. Bu sene TEOG-2’de 9 tane TEOG-1’de 2 de ise 2 Türkiye birinciliğimiz vardı. Ancak asıl olan bu 72 öğrencinin toplam başarısıydı. Eğitimciler olarak bunu kitlesel başarı olarak adlandırıyoruz. Kitlesel başarıda da çıtayı çok yukarıya çektik. Henüz sonuçlar açıklanmamak ile birlikte kendi ölçme ve değerlendirmemiz ışığında çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. O nedenle de mezuniyet törenimizde öğrencilerimiz aileleri ile birlikte çok mutlular. Biz de öğretmenleri olarak bu mutluluğu paylaşıyoruz.” diye konuştu. 

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ