G.Saray'dan Sneijder'e şok! Mahkeme yada ceza

G.Saray yönetimi Sneijder'in menajeri Guido Albers ile görüşecek. Başkan Dursun Özbek de, Sneijder ile alakalı bu önemli zirveye katılacak.
G.Saray'dan Sneijder'e şok! Mahkeme yada ceza

Sportif AŞ Yönetim Kurulu'nun da yer alacağı toplantıda öncelikleGalatasaray'dan izinsiz verdiği röportaj nedeniyle Sneijder'a resmen para cezası kesilecek.

HOLLANDALI'YA EKSTRA YAPTIRIM

Bu karar, menajer Guido Albers'e tebliğ edilecek. Ama bu noktada önemli detaylar var... Yönetmelikte izinsiz röportajın para cezası minimum 150 bin Euro. Ancak bu cezanın 2 ya da 3'e katlanıp katlanmayacağını Sneijder ve menajerinin tavrı belirleyecek.

Çünkü yönetim, Sneijder'ın 'Galatasaray Kulübü ve yönetim kurulunu küçük düşürücü ifadeler' kullandığı gerekçesiyle ekstra bir fatura daha çıkaracak.

YA MAHKEME YA DA DAHA FAZLA CEZA

Wesley Sneijder, "Ben bu sözleri sarf etmedim, yönetimi hedef almadım" derse Galatasaray yönetimi, "Bunu ispatla" diyerek Hollandalı yıldız ile avukatının mahkemeye başvurmasını isteyecek. Sneijder, 'Yalan' dediği açıklamalar için mahkemeye gitmezse, sözleri sarf etmiş kabul edilip ekstra para cezası kesilecek.