G.Saray'ın ilgilendiği bir isim daha...

G.Saray, teknik direktörlük için görüştüğü bir isimle daha anlaşma sağlayamadı.
G.Saray'ın ilgilendiği bir isim daha...

Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor. Yönetim, görüştüğü bir çok isimle anlaşma sağlayamadı. Son olarak da adı sarı-kırmızılı takımla anılan Arjantinli Jorge Sampaoli, Sevilla'nın başına geçmeye hazırlanıyor.

Kadroda revizyona giden sarı-kırmızılılarda takımın başına geçecek isim merak konusu ancak yönetim, görüştüğü bir çok isimle anlaşma zeminini yakalayamadı.

Gündeme gelen 5. isim Sampaoli...

Başkan Dursun Özbek, hedefinin Ukrayna ekibi Shaktar teknik direktörü Mircea Lucescu olduğunu söylemiş, ancak Rumen teknik adam Rus temsilcisi Zenit ile sözleşme imzalamıştı. Lucien Favre ve Claude Puel ile görüşen sarı-kırmızılılar, iki teknik adamın da Avrupa'da takım çalıştırmak istemesi üzerine sonuç alamamıştı.

Adı Galatasaray ile anılan Sanchez Flores ise anlaşma sağlanamayınca, Espanyol'a imza attı. Yönetimin takımın başına getirmek istediği bir başka isim ise Arjantinli Jorge Sampaoli'ydi. Tecrübeli teknik direktör ise İspanya'nın Sevilla Kulübü ile masaya oturacak.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in EURO 2016 sonrası Fatih Terim ile görüşmek istediği belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda bazı yöneticilerin ise önümüzdeki sezon Jan Olde Riekerink ile devam edilmesinden yana görüş belirttiği öğrenildi.