Galatasaray 3 ismi kadroya katmak istiyor

Galatasaray, devre arasında Moussa Dembele ve Samet Akaydın ile birlikte Onur Bulut'u da kadrosuna katmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Seferovic ve Patrick van Aanholt ile yollar ayrılacak.
Galatasaray 3 ismi kadroya katmak istiyor

Galatasaray, devre arası transfer planını belirledi. Akşam'ın haberine göre sarı-Kırmızılılar, Lyon'dan Moussa Dembele, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ve Kayserispor'dan Onur Bulut'la ilgileniyor. Başarılı forvet Dembele ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Fransız ekibiyle görüşmelerine devam ediyor.

KAYSERİSPOR İLE GÖRÜŞME

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de radarında olan 28 yaşındaki stoper Samet Akaydın konusunda CimBom, Adana Demirspor'a teklif yapmaya hazırlanıyor. Kayserispor'un yeni sözleşme teklifi ne olumsuz yanıt veren Onur Bulut'la Galatasaray çok ciddi şekilde ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde Kayserispor ile bir görüşme yapılacak.

YUNUS'A İZİN YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kadroda düşünmediği oyuncuları da belirledi. Sezon başında transfer edilen İsviçreli golcü Haris Seferovic ve gözden düşen Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile yollar ayrılacak.

Teknik Direktör Okan Buruk, yönetime verdiği raporda Yunus Akgün'ün ise takımda tutulmasını istedi. Sarı-Kırmızılılar, Yunus için gelen tüm teklifleri geri çevirdi. Dünya Kupası arasında tatile çıkmayan genç oyuncu performansını yukarı çıkarmak için özel çalışmalar yapıyor.

Etiketler :