Galatasaray geriden geldi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendi. Puanını 19 çıkaran Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe çıkarken Wilfried Zaha, sarı-kırmızlı formayla ilk golünü atıı.
Galatasaray geriden geldi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-Kırmızılılar müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi 2-1 kazanarak maç fazlasıyla ligin zirvesine yerleşti.


Bahadır Göngördü kalesinde devleşti!

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine büyük baskı kuran Galatasaray, Ankaragücü kalecisi Bahadır Göngördü'yü geçmeyi başaramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkincinin yarıya etkili başlayan Ankaragücü 49. dakikada Renaldo Cephas'ına attığı golle 1-0 öne geçti.


Wilfred Zaha duvarı deldi!

Galatasaray bu golden sonra Başkent ekibinin kalesinde müthiş bir baskı kurdu ve sonunda Wilfred Zaha, 56. dakikada kaleci Bahadır'ı mağlup etmeyi başardı.

Skora dengeyi getiren Galatasaray baskılı oyununu sürdürerek 70. dakikada bir gol daha buldu. Sacha Boey'in vuruşunda topu çizgiden çıkarmak isteyen Hayrullah topu kendi ağlarına yolladı ve maçın skoru belirlendi: 2-1


Galatasaray maç fazlasıyla zirvede

Galatasaray bu sonuçla puanını 19'a yükselterek maç fazlasıyla ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin bir puan önünde liderlik koltuğuna oturdu. 6 puanda kalan Ankaragücü ise kendine 15. sırada yer buldu.



Önce Manchester United sonra Antalyaspor

Şampiyon Ligi'nde salı günü deplasmanda Manchester United karşısına çıkacak olan Galatasaray, cumartesi günü ise Antalyaspor'a konuk olacak. Ankaragücü ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Etiketler :