Galatasaray, gövde gösterisi yaptı

Galatasaray, Portekiz ekibi Chaves'ten stoper Marcao ve Bursaspor'dan ayrılan Emre Taşdemir için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi
Galatasaray, gövde gösterisi yaptı

İLK BOMBA CHAVES’TEN MARCAO
Galatasaray, devre arası transfer dönemindeki sessizliğini iki transferle bozdu. Hareketli bir gün geçiren sarı-kırmızılılar, ilk olarak Marcao transferini duyurdu. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi. 5 Haziran 1996 doğumlu olan futbolcunun tam ismi Marcos do Nascimento Teixeira. 22 yaşında olan savunmacı Marcao ismiyle biliniyor. Futbola Atletico Paranaense'de başlayan Marcao, ardından kiralık olarak Goianiense'nin yolunu tuttu. 1 sezon burada forma giydikten sonra genç futbolcu, Portekiz ekibi Rio Ave'ye transfer oldu. 2018 yılında Portekiz temsilcisi Chaves'e transfer olan Marcao, Bu sezon 16 maçta forma giyerken 2 kez de fileleri havalandırdı.

İKİNCİ BOMBA EMRE TAŞDEMİR
Sarı kırmızılılar, Marcao'dan birkaç dakika sonra Emre Taşdemir ile de görüşmelere başlandığını resmen duyurdu ve açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir'in transferi konusunda oyuncu ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur" ifadelerini yer verildi.  8 Ağustos 1995 doğumlu olan Emre Taşdemir sol bek ve zaman zaman sol açık pozisyonlarında görev yapabiliyor. 1,76 boyundaki 23 yaşındaki oyuncu, futbola 2007 yılında Turanspor'da başladı ve 2009 yılında Osmanlıspor'a, 1 yıl sonra da Ankaragücü'ne transfer oldu. 2013 yılında Ankaragücü'ndeyken profesyonel sözleşmeye imza atan Emre Taşdemir 1 yıl sonra sözleşmesini feshederek Bursaspor'a gitti. 2014-2015 yılında Bursaspor ile 25 maça çıkan Emre Taşdemir bir sezon sonra 28 maçta forma giyerek A Milli Takım'a kadar yükseldi.