Galatasaray, Meunier'i resmen istedi!

Sabri Sarıoğlu'na alternatif olabilecek bir isim arayan G.Saray, Club Brugge'ün 23 yaşındaki genç yıldızı Thomas Meunier'i resmen istedi.
Galatasaray, Meunier'i resmen istedi!

Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş-Club Bruggemaçlarında yakından takip ettiği futbolcuyu çok istediği ve yönetime verdiği sağ bek listesinin en başına koyduğu öğrenildi. Kadroyu yeterli gören ve sadece 3 bölgeye transfer isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun bu talebini geri çevirmek istemeyen Dursun Özbek transfer komitesine Thomas Meunier için tam yetki verdi.

Brugge dünyaları istedi

Brugge'deki performansıyla dikkat çeken genç futbolcu için ilk teklifini yapan Galatasaray, 6.5 milyon euroluk dev bir bonservis bedeliyle karşılaştı. Fiyatı düşürmek için günlerdir uğraş veren sarı-kırmızılı yönetim 4 milyon euroya kadar çıkmasına rağmen Belçika ekibiyle anlaşma sağlayamadı.

Club Brugge'e son bir teklif daha yapmaya hazırlanan Galatasaray fiyatı 5 milyon Euro'ya çekerek transferi bu hafta bitirecek. Thomas Meunier konusunda ciddi adımlar atan sarı-kırmızılılar forvet ve stoper bölgesinde de arayışlarını sürdürüyor.

Thomas Meunier geçen sezon Club Brugge formasıyla 46 maçta 2 gol 7 asistlik performans sergiledi.