Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra sürpriz imza!

İlk olarak Galatasaray ile Türkiye'de kendini gösteren Bruma, son olarak ise Fenerbahçe'de oynamıştı! An itibarıyla ise Portekizli kanat Bruma için yeni rota Braga olurken, Fenerbahçe ve Galatasaray seviyesi ise artık geride kalacak gibi görünüyor...
Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra sürpriz imza!

Türkiye'de ilk olarak Galatasaray ile kendisini ispatlayan, daha sonra ise Fenerbahçe forması ile büyük hayal kırıklığı yaratan Bruma, an itibarıyla Braga'da küllerinden yeniden doğdu ve kariyer rotasını Portekiz'e kırdı.

BRUMA'DA GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN SONRA BRAGA SÜRECİ

Galatasaray'ın önemli bir yatırımı olarak Türkiye'ye transfer olan Bruma, daha sonra ise 15 milyon euroya Alman ekibi Leipzig'e satılmıştı.

Bundesliga'da aradığını bulamayan ve inişli çıkışlı performanslar gösteren Portekizli kanat, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kariyerinde beklenen patlamayı bir türlü yapamayan 28 yaşındaki hücumcu, Fenerbahçe'deki çok kötü performansı ile hızlıca gözden düşmüş ve satın alma opsiyonu ile Braga'ya kiralanmıştı.

YENİ ADRES BRAGA

Kiralık olarak gittiği Braga'da 16 maça çıkan ve 3 gol ile 4 asist yapan Bruma, performansı ile Portekiz kulübünü memnun etti ve kalıcı sözleşmeye hak kazandı!

Portekiz'de lig şampiyonluğunun adaylarından olan Braga, önümüzdeki transfer döneminde Fenerbahçe ile masaya oturacak ve sıkı bir pazarlık ile Bruma transferine noktayı koyacak.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerde oynayan, daha sonra ise büyük bir düşüş ile Braga'ya kiralanan hücumcu, Portekiz'de kalıcı imzaya karar vermesi ile futbolseverleri epey şaşırttı.

Son olarak ise 28 yaşındaki kanat için bu saatten sonra büyük bir transfer yapma olasılığının kalmadığı konuşuluyor.

Etiketler :