Galatasaray'a Diagne müjdesi! Teklif...

Çin Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Guangzhou, Sarı-Kırmızılı kulüple temasa geçerek Mbaye Diagne'nin golcünün fiyatını sordu.
Galatasaray'a Diagne müjdesi! Teklif...

Galatasaray'da transferin önünde çok büyük bir engel olarak duran Mbaye Diagne konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Senegalli yıldızın Suudi Arabistan'a satışının suya düşmesi sonrası sıkıntıya giren Sarı-Kırmızılılar'a Çin'den müjde geldi.

Guangzhou Evergrande, Galatasaray kulübüyle temasa geçerek Diagne'nin fiyatını sordu. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Çin kulübüne "18 milyon Euro" yanıtını verdi.

Şimdi gözler, Çin Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Guangzhou'nun yapacağı resmi teklife çevrildi. Galatasaray'ın 13-14 milyon Euro civarında bir rakamı bile kabul edebileceği belirtiliyor.

ŞU AN HAYALİ AFRİKA KUPASI

Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunan Diagne, geçen sezonu özetlerken ''Benim için görkemli bir sezon oldu. Allah'ın yardımı ile Türkiye'de hem şampiyon oldum hem de gol kralı oldum. Eğer Afrika Kupası'nı da kazanırsam pastanın üzerine çilek koymuş olacağım. Kariyerimin altın yılı, bu yıl olur. Milli takımda çok fazla süre alamıyorum ama önemli olan kazanmak. Finale çıkarsak ve ben oynarsam kesin kupayı biz kazanırız.'' şeklinde konuştu.

KAYNAK: TAKVİM