Galatasaray'a sürpriz isim! Süper Lig'den transfer...

Transfer piyasası hareketlenmeden elini çabuk tutmaya çalışan Galatasaray, Süper Lig'in gözde isimlerinden olan Sadık Çiftpınar'a kanca attı.
Galatasaray'a sürpriz isim! Süper Lig'den transfer...

Devre arasında mutlaka stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın bir yerli bir de yabancı oyuncuyla temasta olduğu öğrenildi. Yabancı futbolcunun kim olduğu belirsizliğini korurken yerli oyuncunun Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar olduğu ortaya çıktı.

Muğdat yolcu

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in yerli stoper listesinin en başında yer alan oyuncu için takas teklif etmeyi düşünüyor. Sadık Çiftpınar transferinde Yeni Malatyaspor'a gönderilmek istenen Muğdat Çelik'in ikna turlarına başlandı. Sarı-Kırmızılı kulüpte kendini kanıtlamak isteyen Muğdat'ın ayrılmaya sıcak bakmadığı ancak gönderilmek istendiğini görünce bu ısrarından vazgeçtiği öğrenildi.

Sözleşmesi bitiyor

Ara transfer başlamadan Sadık Çiftpınar için söz kesmek isteyen Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde Malatyaspor cephesiyle bir görüşme yapacak. Oyuncunun sezon sonu bitecek olan sözleşmesini koz olarak kullanmayı düşünen Galatasaray yönetimi, Muğdat ve bir miktar bonservis ücreti karşılığında transferi bitirmek istiyor.