Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.
Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Akçalı Boya AŞ Üst Yönetici Akın Akçalı'nın katılımıyla Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, bir milyon 50 bin dolar tutarında bir yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Törende konuşan Dursun Özbek, anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Özbek, Türk milletinin, 15 Temmuz darbe girişimine karşı örnek bir duruş sergilediğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu manada uluslararası piyasalarda beklenti farklıydı. Türkiye'nin bu kaostan, bu hain darbe girişiminden alacağı yaralarla uzun süre kendisini toparlayamayacağı yönünde kanaatler vardı. Fakat Türk milleti, devletine, ekonomisine, demokrasiye olan bağlılığını gösterdi. Türk milleti her zaman olduğu gibi kendi değerlerine bu sefer de sahip çıkmış, darbenin karşısında direnmiş ve başarılı olmuştur. Aynı şekilde Türkiye'deki sanayi kuruluşları, ticaret erbapları da ekonomilerini hızla bu kaotik ortamdan çıkarmayı sağlamıştır. Bunun en canlı örneği de Galatasaray ile yapılan sponsorluk anlaşmalarıdır. Hiçbir zaman kabuğumuza çekilmedik. Galatasaray bu hain darbe girişimine karşı ilk günden beri duruşunu sergilemiştir. Bize sponsorluk yapan firmalar da bu manadaki duruşlarını göstermişlerdir."

Akın Akçalı da Galatasaray'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Türkiye'de inşaat sektörünün en büyük 5 firmasından biriyiz. Yüzde 100 yerli sermayeyle Türkiye'de çalışmaktayız. Hedefimiz, tıpkı Galatasaray gibi her alanda liderlik. Biz, milyonları peşinden koşturan sarı-kırmızılı renklerin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlaşmanın uzun soluklu olmasını diliyorum. Anlaşmanın her iki tarafa daha büyük başarılar getireceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.