Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi ibra edildi

Galatasaray Kulübünün olağan mali genel kurulunda, Dursun Özbek yönetiminin 2016 yılı faaliyetleri, mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi.
Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi ibra edildi

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulunda, Dursun Özbek yönetiminin 2016 yılı faaliyetleri, mali ve idari yönden ibra edildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde devam eden mali kongrede, 2016 yılı için Dursun Özbek yönetiminin faaliyetleri ibraya sunuldu.

Üyeler, Özbek yönetimini hem mali hem de idari yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra etti.

Genel kurulda son oylama ise denetleme kurulu için yapıldı ve bundan da ibra kararı çıktı.

İbranın ardından kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bir yılın ardından hesaplarımızı verdik. Bana gösterdiğiniz teveccühe ve güvene sonsuz teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Yaşasın Galatasaray." ifadelerini kullandı.

2017 bütçesi kabul edildi

Genel kurulun son bölümünde, kulüp derneğinin 2017 yılı bütçesi, 129 milyon 370 bin 112 lira gelir, 156 milyon 693 bin 558 lira gider olarak oy çokluğuyla onaylandı.

Kulübe ait tesisler, amatör spor branşları ve spor okullarını kapsayan bütçenin, 27 milyon 323 bin 446 lira eksi olarak planlanması dikkati çekti.

Albayrak'tan başkan adaylığı açıklaması

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, yapılacak ilk seçimli genel kurulda başkan adayı olacağını söyledi.

Genel kurul sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, 2018 yılında yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkan adayı olacağını ve bu konuda iddialı çalıştığını aktardı.