Galatasaray’da transfer harekatı

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.
Galatasaray’da transfer harekatı

Öncelikli olarak bir stoper, bir ön libero ve bir forvet oyuncusu almayı planlayan Galatasaray çalışmalarını sürdürüyor.Ekonomik açıdan da zor bir dönemden geçen kulüpte daha çok bonservisi elinde olan kaliteli futbolcular gündemi oluşturuyor.

Savunmanın ortası için Schalke ile sözleşmesi sona eren 28 yalındaki Roman Neustadter ilk sırada bulunuyor. Birçok Avrupa kulübünü radarında olan Ukraynalı futbolcu için görüşmelerin olumlu gittiği menajeri tarafından bir radyo programında açıklandı ve sonucun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getirdi. Gündemde ki bir diğer stoper adayı Liberpool’un oyuncusu Martin Skertel’in ise istediği yıllık ücretin çok fazla olması sebebiyle bu transferin zora girdiği dile getiriliyor.

Ön libero mevkisi için ise bir dönem Arsenal ve Barcelona formasını giyen Alex Song gündemde. Bu oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmayı planlayan Galatasaray yönetimi oyuncunun geçirdiği ciddi sakatlıklardan ötürü detaylı bir sağlık raporu talep etti ve görüşmelerin bu raporun sonucuna göre ilerleyeceği kaydedildi.

Forvet adayları arasında öne çıkan isim ise 19 yaşında ki genç yetenek Moussa Dembele. Bu sezon İngiltere’de gösterdiği performansla bi anda tüm dikkatleri üzerine çeken genç yetenek için birçok Avrupa kulübünün devrede olması Galatasaray’ın işini zora soksa da görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydediliyor. Bonservisi elinde bulunan Fransız oyuncu geçen sezon Fulham ile çıktığı 43 maçta 15 gol ve 7 asistlik bir performans ortaya koydu.