Galatasaray'ın yeni stoperi Roman Neustadter!

Daha önce Slovak stoper Martin Skrtel'e talip olan Galatasaray, Schalke'de top koşturan Rus defans Roman Neustadter için girişimlere başladı.
Galatasaray'ın yeni stoperi Roman Neustadter!

Galatasaray yeni sezonun yapılanmasında takımın eksikliklerini savunmadan başlayarak kapatmak amacında. Sportif A.Ş.'nin yeni yapılanmış yönetim kurulu kadrosu Alp Yalman, Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun ilk kez biraraya geldiği toplantıda transferde öne çıkan isimler arasında bir de sürpriz savunmacı vardı. 

GALATASARAY NEUSTADTER'İN İŞİNİ BİTİRMEK İÇİN ATAĞA GEÇTİ

Galatasaray'a önerilen Rus stoper Roman Neustadter, Bundesliga ekiplerinden Schalke'nin formasını 4 yıldır giyiyordu. 28 yaşındaki stoperin sözleşmesinin bittiği ve bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Maliyeti düşük olarak görülen 1.90 boyundaki Roman Neustadter, Avrupa Şampiyonası'nda Rus Milli Takım kadrosunda da yer alıyor. Rus savunmacı bu sezon Schalke'de 30 maçta forma giyerken 1 de gol attı. Tecrübeli oyuncunun Transmarkt değeri şu anda 7 milyon euro civarında.

SKRTEL İÇİN EN AZ 5 MİLYON EURO DEDİLER

Galatasaray'ın savunmaya transferini düşündüğü isimler arasında Liverpool'un Slovak yıldızı Martin Skrtel de bulunuyordu. Ancak Skrtel'in İngiliz kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi sürüyor ve Liverpool'un 5 ile 7 milyon Euro arasında bonservis bedeli istemesi muhtemel olarak görülüyor. Bu yüzden Neustadler ismi stoper transferi için şimdilik öne çıkmış durumda.