Galaxy S8 yüzde 50 indirimle geliyor!

Samsung, Note 7 fiyaskosundan dolayı güven tazeleme arayışlarına girdi. Hali hazırda değişim programını devam ettiren şirket, şubat ayında tanıtacağı Galaxy S8 için de bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
Galaxy S8 yüzde 50 indirimle geliyor!

Galaxy Note 7'nin, Samsung'un başına bela olduğunu duymayan kalmadı. Büyük hevesle üretilen telefonda, bataryasına kronik sıkıntı nedeniyle yanma ve patlama gibi sorunlar baş gösterdi. Güney Koreli teknoloji devi öncelikle değişim programı başlattı. Bu program dahilinde piyasadaki Note 7'ler çağrıldı ve bataryası değiştirilen Note 7'ler dağıtılmaya başladı. Fakat bu telefonların da bataryasının hatalı olduğu anlaşılınca Note 7'nin üretimi durduruldu ve yeni değişim programı başlatıldı. Bu programa göre isteyen Note 7 sahipleri elindeki telefonu iade ederek 3,599 TL para iadesi veya Galaxy S7 edge 32 GB + 600 TL alabiliyor.

Tabii Samsung'un yaptığı bu değişim programı, şirketin ayıbını örtmüyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birinin, bir ürün konusunda bu kadar aciz kalması kullanıcılarını bir hayli hayal kırıklığına uğrattı. İşte Samsung, müşteri güvenini yeniden kazanmak için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.
Bildiğimiz üzere Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8, şubat ayında İspanya'da düzenlenecek MWC 2017 Fuarı'nda tanıtılacak. Güney Koreli teknoloji devi, Note 7 satın alan müşterilerine Galaxy S8'i yüzde 50 indirimle satmaya hazırlanıyor.
Reuters'ın haberine göre söz konusu kampanya Güney Kore'de kısa zaman içinde başlayacak. Note 7 satın alanlar, cihazlarını S7 edge ile değiştirmiş olsa bile Galaxy S8'e yüzde 50 indirimle sahip olabilecek. Ayrıca yeni cihazın başına kullanıcı hatasından dolayı bir şey gelirse (ekran kırılması vs.) bu onarımlar da yine yüzde 50 indirimle yapılacak.
Bu yükseltme uygulaması için şimdilik Samsung'un anavatanı Güney Kore'nin ismi zikrediliyor. Fakat Note 7'yi dünya çapında milyonlarca kişi satın aldığı için, söz konusu kampanyanın dünya çapında yapılması bekleniyor.