'Gardaş' darbeyi fena indirdi! Büyük işler dönüyor

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Türkiye ile Azerbaycan arasından ortak yürütülen FETÖ operasyonları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
'Gardaş' darbeyi fena indirdi! Büyük işler dönüyor

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Türkiye ile Azerbaycan arasından ortak yürütülen FETÖ operasyonları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daily Sabah'tan Yunus Paksoy'a röportaj veren Azeri elçi, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki yakın ilişkiye vurgu yaparak, "İlgili hükümet kurumları arasında yakın bir ilişki var. Suç işleyenler derhal ele geçiriliyor ve iade ediliyor. Böyle durumlarda, suç işleyen FETÖ üyeleri derhal Türkiye'ye iade edilecektir" dedi.

MİT'İN PAKETLEDİĞİ "AZERBAYCAN'IN KASASI"

Hazar İbrahim, geçtiğimiz hafta Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yürütülen bir operasyonda, Bakü'de terör örgütü adına inşaat sektöründe paravan faaliyet yürüten "Avro 2000" firmasının sahibi olan ve "Azerbaycan'ın kasası" olarak bilinen FETÖ'cü İsa Özdemir'in yakalanması hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Her ülkede de operasyonun büyük yankı uyandırdığını kaydeden İbrahim, operasyonun buzdağının sadece görünen yüzü olduğunu söyledi. Azerbaycanlı elçi, "Türkiye’ye getirilen FETÖ’cü işin sadece görünen kısmı, arka planda büyük hacimde işler yürüyor" dedi.