Garsondan örnek davranış

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir müşterinin lokantada masada unuttuğu para dolu cüzdanı bulan garson, örnek davranış sergiledi.
Garsondan örnek davranış

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir müşterinin lokantada masada unuttuğu para dolu cüzdanı bulan garson, örnek davranış sergiledi. İçinde Bin 665 Euro olan cüzdan, garson sayesinde sahibine ulaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde bir lokantaya akşam yemeği için giden bir vatandaş, iş yerinin önünde çimler üzerindeki masaya oturup, yemeğini yedikten sonra ayrıldı. Müşterinin hesabı ödeyip ayrılmasının ardından masada bulunan tabakları almak isteyen garson, masanın altında bulunan cüzdanı alarak, iş yeri sahibi Hasan Yılmaz'a teslim etti.

Garsonun getirdiği cüzdanda yüklü miktarda para olduğunu gören iş yeri sahibi hemen emniyeti arayarak cüzdanı teslim almak üzere ekip gönderilmesini istedi.

Polis ekibi beklenirken iş yerine gelen bir vatandaş cüzdanını kaybettiğini, yemek yediği sırada düşürmüş olabileceğini söylerken polis ekiplerinin gelmesinin ardından cüzdan tutanak eşliğinde sahibine teslim edildi. Adının açıklanmasını istemeyen cüzdan sahibi, paraya çok ihtiyacı olduğunu, cüzdanı bularak kendisine teslim eden garson ve iş yeri sahibine müteşekkir olduğunu söyledi.

İş yeri sahibi Hasan Yılmaz ise, iş yerinde dürüstlük ve güvenilirliğin her şeyin önünde geldiğini, içerisinde Türk parasıyla 5 bin liranın üzerinde bir para olan cüzdanı bulup kendisine teslim eden garsonun da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi.

Garsondan örnek davranış

Kaynak: