Gaziantepspor taraftarlarından İsmail Kartal’a tepki

Bir grup taraftar Büyükşehir Gaziantespor-Sivasspor karşılaşmasını izlemek için Kamil Ocak Stadyumu'na gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal'a tepki gösterdi.
Gaziantepspor taraftarlarından İsmail Kartal’a tepki

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona eren mücadeleden önce özel bir spor kanalına "Ben her yerde sonuna kadar Fenerbahçeliyim" diyen Gaziantespor Teknik Direktörü İsmail Kartal'a taraftarların tepkisi dinmiyor.

Gaziantepspor'un tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Kartal, TFF 1. Lig'in 5. haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan Büyükşehir Gaziantepspor - Sivasspor karşılaşmasını izlemek için stada gelmişti. Büyükşehir Gaziantepspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren mücadelenin bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte bir grup fanatik Gaziantepspor taraftarı protokol tribünde oturan Gaziantespor Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yöneldi. Tecrübeli teknik adam ile konuşmak isteyen taraftarların ricasını kırmayan İsmail Kartal konuşmak için taraftarların bulunduğu alana geldi. Bu sırada taraftarlar İsmail Kartal'a "Biz Fenerbahçeli teknik direktör istemiyoruz. İstediğiniz oldu mu? Biz Gaziantepspor için canımızı veririz. Lütfen bu tür açıklamalarınızda biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak: