Gaziantepspor'da belirsizlik!

Gaziantepspor'un teknik direktörü kim olacak?
Gaziantepspor'da belirsizlik!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen henüz teknik direktörünü bulamadı.

Geçen sezona teknik direktör Mutlu Topçu ile başlayan ve alınan kötü sonuçların ardından ligin bitimine 3 maç kala göreve getirilen Sergen Yalçın ile lige tutunmayı başaran Gaziantep temsilcisinde yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Önceki gün Celal Doğan Tesisleri'nde toplanan kırmızı-siyahlılar, henüz teknik direktörünü belirleyemedi. Kulüpte görevli antrenörler eşliğinde çalışan Gaziantepspor'un, iki gündür gerçekleştirilen antrenmanları ise basına kapatıldı.

Resmi internet sitesinden yeni sezon hazırlıklarının başladığı gün "Takımımız yeni sezon hazırlıklarına bugün (pazartesi) 19.00'da yaptığı antrenmanla başladı. Yeni sezonun ilk çalışmasında, oyuncularımıza toplu koşu ve açma-germe egzersizleri yaptılar." mesajı paylaşan kulüpte, yeni hoca arayışlarının yurt içinde ve yurt dışında sürdüğü öğrenildi.

Taraftarların da sosyal medya üzerinden yeterince bilgilendirme yapılmadığı için eleştiri yönelttiği kulüp yöneticilerinin herhangi bir açıklamada bulunmamaları dikkati çekiyor.

- Kaleci de yok, forvet de

Gaziantepspor'un yeni sezon öncesinde teknik direktörün yanı sıra iki önemli bölgeye de transfer yapması gerekiyor.

Sezonun sona ermesiyle takımın en eski isimlerinden birisi olan Zydrunas Karcemarskas ile sözleşme yenileyemeyen Gaziantep ekibinde, Galatasaray'dan kiralanan Alperen Uysal'ın eski takımına dönmesi, Bora Sevim'in de sözleşmesinin sona ermesiyle henüz kalecisi bulunmuyor.

Forvet hattında da eksiği bulunan Gaziantepspor'da, İlhan Parlak'ın sözleşmesinin sona ermesi, Habib Habibou'nun da kiralık geldiği takımına dönmesiyle ileri uçta sıkıntısı bulunuyor.