Gaziantep'te öğrencilere kırtasiye yardımı

Şahinbey Belediyesi 30 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu
Gaziantep'te öğrencilere kırtasiye yardımı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde belediye tarafından, 30 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Dr. Cemil Karslıgil İlkokulunda gerçekleştirilen törende, 2009 yılından bu yana her eğitim döneminin başında öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunduklarını belirtti.

Bu yıl da 30 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını kaydeden Tahmazoğlu, bugüne kadar 128 bin 118 öğrenciye ulaştıklarını anlattı.

Tahmazoğlu, yardım çantalarının içerisinde silgi, sulu boya, pastel boya, kurşun kalem, yapıştırıcı gibi 17 çeşit ürün bulunduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin eğitim öğretiminde ihtiyaç duyacağı bu ürünleri güzellikle kullanmalarını ve derslerinde başarılı olmalarını diliyorum. Öğrencilerimiz için önümüzdeki haftalarda sürprizlerimiz olacak. Eğitimi öğretimi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu da kırtasiye yardımının ihtiyaç sahibi öğrenciler için önemli destek olduğunu dile getirdi.

Programa, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: