Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

GEÇEN SENEYE DÖNMESİN

GEÇEN SENEYE DÖNMESİN

Ligin başlamasına kısa bir süre kalırken Konyaspor’un nokta transferleri devam ediyor. Son olarak defans hattına Diagne alındı.

Stoper için doğru tercih! Şöyle ki; Almanya’dan gelmesine rağmen yıllarca Fransa liginde top koşturmuş bir isim kendisi! Kalite olarak değil belki ama sertlik olarak aynı seviyede bir lige geldi.

Transfer sezonunun kapanmasına aşağı yukarı bir ay var. Birkaç transfer daha gelecek ve bu transferler ya süper ligi tanıyan, ya da şuan süper ligde oynayan isimler olması gerekiyor. Biz bu senaryoyu geçen seneden hatırlıyoruz.

Alınan oyunculara kesinlikle kötü demiyorum ama belli olmaz! Herhangi bir nedenden ötürü takımda tutunamayabilirler. Bildiğimiz izlediğimiz oyunculara yönelmede fayda var.

Kanat ve orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği göze çarpıyor. Bu iki mevki için hazır oyuncu alınması gerekiyor.

Öte yandan Eto’o ile yollar ayrıldı. Koskoca bir transfer dönemini meşgul etti. Peki, böyle bir yol ayırma şekli var mı?

Şöyle oyuncu sattık, böyle paralar kazandık dedik! Ne işe yaradı?

37 yaşındaki adama paralar kaptırıldı. Geldiği günden beri hem şehrin hem de Konyaspor’un tanıtımı için bir türlü kullanılamadı.

Son paralarını kazanan Eto’o’dan indirim bekliyorsun!  Niye indirim yapsın ki!

Daha yarım sezon oynamış adamdan bu takıma gönül vermesini bekliyorsun. Eto’o bu kulübün alt yapısında mı yetişti?

Alelacele kurtarıcı olarak alındı. O şartlarda bir sürü para verilip ve neredeyse 40 yaşına kadar imza attı.

Hatalı transfer değildi ama gönderilmesi yanlış oldu. Tek dileğim inşallah bu yaştaki oyunculara bir daha umut bağlamamak.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR