Gel bakalum uşağum!

Atiker Konyaspor, bugün evinde seyircisiz maçta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek
Gel bakalum uşağum!

Spor Toto Süper Lig’de çıkışa geçmek isteyen Atiker Konyaspor, bu akşam evinde son haftaların formda takımı Trabzonspor’u ağırlayacak. Hakem Halis Özkahya’nın yöneteceği maç saat 19.00’da başlayacak. Antalyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Atiker Konyaspor, zorlu mücadeleye taraftarından yoksun çıkacak. Kart cezası biten solbek Barry Douglas’ın yeniden forma giyeceği maçta ekibimizde kart cezalısı Ömer Ali Şahiner, maçı tribünden takip edecek. Hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanıyla noktalayan yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye çekildi.

KARTAL, FIRTINA’YA YENİLMİYOR
Atiker Konyaspor, bugün evinde karşılaşacağı Trabzonspor'a karşı son yıllarda geçit vermiyor. Yeşil-beyazlılar, 7 yıldır evinde Trabzonspor’a yenilmiyor. Trabzonspor, rakibi Atiker Konyaspor en son 2010-11 sezonunda 1 Kasım 2010 tarihinde Konya’da 2-1'lık skorla rakibini mağlup etti. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda iki takım arasında Torku Konyaspor, bir alt ligde olduğu için maç yapılmadı. 2013-2014 sezonunda Konya'da oynanan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, 2014-15 sezonunda 1-0 ve 2015-16 sezonunda ise 2-0 bordo-mavilileri mağlup etti. Kupada gruplarda oynanan maç ise 0-0 berabere bitmişti.

TAKTİK SAVAŞI OLACAK
Aykut Kocaman ve Ersun Yanal, takımları adına büyük bir taktik savaşı verecek. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere 16. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki teknik adam arasında 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 9 Spor Toto Süper Lig maçları olmak üzere oynanan toplam 15 maçta Yanal rakibi Kocaman'a karşı 1 farklı üstünlüğü bulunuyor. 5 maçta teknik direktör Ersun Yanal sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 maçta ise Kocaman kazandı. 6 maçta ise iki teknik adam bir birine üstünlük kuramadı.

DEV EKRAN KURULACAK
Atiker Konyaspor - Trabzonspor maçı için stadyum önünde dev ekran kurulacak. Konyaspor taraftarı, seyircisiz oynanacak Trabzonspor maçında da takımının yanında olacak. Nalçacılılar’dan yapılan açıklamada, “Seyircisiz oynanacak olan Konyaspor - Trabzonspor maçı için taraftarlarımıza stadyum yanında 20.000 kişilik dev ekran kurulacaktır. Taraftarımızın maç saatinde Büyükşehir Arena Stadyumu Yanında toplanacağı ve beraber izleyeceği, meşaleler ve tezahüratlarla sevdamızı en gür sesiyle haykıracağı bu organizasyona tüm Konyasporlular davetlidir” denildi.

FİYATLAR DUDAK UÇUKLATTI
Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçı için konuk ekip taraftarına ayrılan biletler 900 liradan satışa sunuldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda bugün saat 19.00'da başlayacak Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçını, cezası nedeniyle ev sahibi takım taraftarları izleyemeyecek. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşmanın deplasman tribünü biletlerinin 900 liradan satışa çıkarılması, sosyal medyada bordo-mavili taraftarların ve futbolseverlerin tepkisine neden oldu. Yeşil-beyazlı yönetim ise kararı TFF’ye karşı tepki olarak aldıklarını açıkladı.