Gelin ve damat demokrasi nöbetinde

İzmir'in Torbalı ilçesinde, Volkan ve Aslı Şimşek çifti düğün törenlerinin ardından meydana giderek ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetine katıldı.
Gelin ve damat demokrasi nöbetinde

İzmir'in Torbalı ilçesinde, Volkan ve Aslı Şimşek çifti, düğünlerinin ardından meydana giderek ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tuttu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren gelin vedamat, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin tutulduğu alana geldi. Alanda bulunan vatandaşlar çifti alkışlayarak tebrik etti.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, çifti, duyarlılıkları dolayısıyla tebrik ederek, "Düğün sonrası bir süreliğine demokrasi nöbetine katılmak, ilçemizde gelenek oldu. Vatandaşlarımızın tutarlı, duyarlı duruşları, demokrasiyi sahiplenme biçimleri, sabırları, dik duruşları bize gurur ve heyecan veriyor." dedi.

Damat Volkan Şimşek, demokrasi nöbetine katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Vatana sahip çıkmak gerektiğini vurgulayan Şimşek, "Vatanımız, milletimiz için hep birlikte bu darbeye karşı çıkacağız. Meydanda bu kadar çok kişinin olması ve bizim de buna katkı sunmamız bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapacağız." diye konuştu.

Gelin Aslı Şimşek de vatanı korumak için demokrasi nöbetine katıldıklarını, ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.