Genç Altınekinliler iftarda buluşturdu

Altınekin’de birlik ve beraberliğini daha da kuvvetlendirmek amacıyla kurulan Genç Altınekinliler Derneği (GAD), Altınekinlileri iftarda buluşturdu.
Genç Altınekinliler iftarda buluşturdu

Bir restoranda “Konya’daki Altınekinliler Buluşması” adı altında gerçekleşen etkinliğe Büyükşehir ve Altınekin Belediye Meclis Üyesi Seyit Ali Atçeken, Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, Altınekin Platformu Genel Sekreteri Agah Yılmaz, Altınekinliler Derneği Başkan Yardımcısı Erol Poçan, Avukat Bünyamin Türkmenoğlu, Genç Altınekinliler Derneği Başkanı İbrahim Öksüzoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve Özel İdare Çalışanları İşbirliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, Altınekin Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İhsan Ünal, Dedeler Derneği Başkanı Erdoğan Şen, Altınekinliler ve öğrenciler katıldı.

AMACIMIZ GENÇLERİ BİR ARAYA GETİRMEK

Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Genç Altınekinliler Derneği Başkanı Avukat İbrahim Öksüzoğlu asıl amaçlarının Altınekinli gençleri bir araya getirmek olduğunu söyledi. Bu amaçla faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Başkan Öksüzoğlu, “Altınekin merkez ve Nazifkuyusu köyünde fidan dikimi gerçekleştirdik. Yine gençler arasında iletişimi ve spor faaliyetlerini artırmak için halı saha maçları düzenliyoruz. Altınekinliler arasında bilimsel, sosyal, kültürel, hemşeri işbirliği yapmak, aynı amacı taşıyan diğer sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapmak, özellikle lise ve üniversite eğitimine devam eden öğrencilerin kültürel ve sosyal anlamda birlikteliğini sağlamak amacıyla uzun vadede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında bizleri kırmayıp davetimize icabet eden bizleri yalnız bırakmayan tüm Altınekinlilere teşekkür ederim” diye konuştu. 

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(2).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(3).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(1).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(4).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(5).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(6).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(7).jpg

genc-altinekinliler-iftarda-bulusturdu-(8).jpg

 

İSMAİL POÇAN