Genç Altınekinliler’den Yeni Haber’e ziyaret

Genç Altınekinliler Derneği (GAD) gazetemizi ziyaret etti. Genç Altınekinliler Derneği Başkanı İbrahim Öksüzoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Genç Altınekinliler’den Yeni Haber’e ziyaret

Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Koyuncuoğlu’na bilgi veren Genç Altınekinliler Derneği Başkanı Avukat İbrahim Öksüzoğlu asıl amaçlarının Altınekinli gençleri bir araya getirmek olduğunu söyledi. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerine devam ettiklerinin altınız çizen Başkan Öksüzoğlu, özellikle lise ve üniversite eğitimine devam eden öğrencilerin kültürel ve sosyal anlamda birlikteliğini sağlamak amacıyla uzun vadede çalışmalarımıza devam edeceklerini belirtti. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, dernek yönetimine teşekkür etti.  Koyuncuoğlu, Altınekin için kendilerinin de üzerlerine düşen görevlerde yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Genç Altınekinliler Derneği Yönetiminden, hemşehri duyarlılığı bilinciyle Altınekinli gençlerin eğitimine, sosyal ve kültürel gelişimine vermiş olduğu katkılardan dolayı Koyuncuoğlu’na plaket takdim edildi.


İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ