Genç Denizli’den Başkan Zolan’a ziyaret

Genç Denizli’den Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet Genç Denizli Resim ve Tiyatro Kulüpleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan resim ve tiyatro kulüplerinin özel yetenek sınavıyla öğrenci alan üniversiteleri kazanan öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Zolan, "Gençlerimiz değişik donanımlar kazansın istiyoruz. Tiyatro, resim, sinema, hat ve buna benzer birçok branşta eğitimler veriyoruz. Özellikle tiyatro ve resim etkinlikleri yoğunlukla yapılıyor. Siz talep ettikçe biz mutlu oluyoruz. Sizlere kakı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. İnşallah kendi gönlünüzde, hedeflediğiniz ve arzuladığınız yerlere ulaşırsınız. Tabii en önce mutlu olmak, özgüvenli olmak gerekiyor. Hiçbir şey olmazsa olmaz değildir, gayret ve çaba gerekir. Size düşen de budur. Siz de onu başarıyla yapıyorsunuz, tebrik ediyorum" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür eden öğrenciler ise, kendisine ait kara kalem portre çalışması tablo hediye etti.

Kaynak: