Genç güç hedef 2023

Ak Parti 25. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı Memiş Taşpınar düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.
Genç güç hedef 2023

Yeni Türkiye hedefine ulaşılmasında rol almak ve yeni projelerle milletin hizmetkârı olmak adına, bu yola girdiğini söyleyen Taşpınar: “Genç yaşta siyasette yer alma amacım, enerjimi Yeni Türkiye yoluna adamaktır. Ak Parti’nin belirlemiş olduğu 2023 hedefleri var. 2002 yılı öncesine bakacak olursak derdi, sadece kendine yetebilmek olan bir Türkiye varken şimdi Dünyanın dikkatle takip ettiği her geçen gün büyüyen, büyüdükçe de gelişen bir ülkeyiz. İMF’den borç alan bir ülke konumundayken şimdi borç veren bir ülkeyiz. Dünyanın dört bir yanında mazlumların imdadına yüz çevirmiyor, adeta koşuyoruz. Kendi yönetiminden ve başka ülkelerden zulüm gören insanlar, Türkiye’yi bir umut ışığı olarak görüyor. Biz insanlığın daima yüzünün gülmesi için barış ve kardeşlik içerisinde güçlünün güçsüzü ezmediği bir dünya için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Türkiye’nin, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, sanayide, tarımda ve daha birçok sektörde her geçen çıta yükselttiğini belirten Taşpınar “İşte biz, 2023 hedefleri için gecemizi gündüzüme katmaya, Türkiye’yi şimdiki konumundan daha da ileri taşımaya talibiz.” Dedi ve ekledi.

“Her ne kadar iş adamı olsam da ben geçimini topraktan sağlayan bir ailenin mensubuyum. Ak Parti hükümeti bugüne kadar gerek desteklerle gerek yeni teşvik paketleriyle çiftçimizin yanında oldu. Milletin vekili olmam durumda çiftçinin sorunları üzerine daha fazla giderek köyünü bırakıp kentlere göç eden vatandaşlarımızı yeniden toprakla buluşturmak için çalışacağım.”