Genç: “Hain kim varsa devlete bildirin"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hainleri içimizden temizlememiz için hepimize görev düşüyor. Hain temizliğini sadece devletimizden bekleyemeyiz. Yakınınız...
Genç: “Hain kim varsa devlete bildirin"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hainleri içimizden temizlememiz için hepimize görev düşüyor. Hain temizliğini sadece devletimizden bekleyemeyiz. Yakınınız da olsa hain kim varsa devletimize bildirin" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Ercan Eler, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma'nın da yer aldığı toplantıda sohbet ettiği teşkilat mensuplarına ilk günden son güne kadar Demokrasi Nöbeti tutarak vatana sahip çıktıkları için teşekkür etti. Genç, hainleri devletin içinden temizlemek için herkese görev düştüğünü söyledi.

Türk halkının 15 Temmuz'da adeta 2. Kurtuluş Savaşı'nı yaşadığına vurgu yapan Başkan Osman Genç, "O gece çok şehitler verdik. O gece gaziler verdik. Direndik ve sonunda kaybetmedik. Allah bu kahraman milletimizden razı olsun. Aziz milletimizin bu kahramanlığı asla unutulmayacaktır. O gece milletimiz yeni bir kurtuluş mücadelesi vermiştir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrasında Canik teşkilatımız, yakınlarıyla da birlikte nöbetlerini aksatmamıştır. Canik teşkilatımız hainlerle mücadele etmeye de devam etmektedir. Bu nedenle Canik teşkilatımızın tüm kademesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Devletin hemen hemen tüm kurumlarında hücrelenen hainlerin temizlenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "İçimizdeki hainler temizlendiğinde Türkiyemiz birlik ve beraberliğimizle yükselişini inşallah daha hızlı sürdürecektir, hedeflerine daha kararlı ilerleyecektir. Ancak bu teröristlerin temizlenmesi için hepimize görev düşmektedir. Hain temizliğini sadece devletimizden bekleyemeyiz. Yakınınız da olsa hain kim varsa devletimize bildirin" şeklinde konuştu.

Türk milletinin 15 Temmuz'dan sonra adeta yeniden doğduğunu da dile getiren Başkan Osman Genç, "Türk milleti 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz önünde inşallah büyük bir engeli kaldırmıştır. 15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanış günüdür. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız, cesaret ve kararlılıkları ile ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için var güçleriyle çalışmaktadır. Bizler de 15 Temmuz'da daha da kuvvetlenen birlik ve beraberliğimizle onlara destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genç: “Hain kim varsa devlete bildirin"

Genç: “Hain kim varsa devlete bildirin"

Kaynak: