Genç kadını darp eden taksicinin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı

Ümraniye'de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan ve tutuklanan şüphelinin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı.
Genç kadını darp eden taksicinin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı

Ümraniye'de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan ve tutuklanan şüphelinin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelinin ifadesinde, "Yolun ortasından yürüdüğü için uyardım. Kendisi bana el kol hareketi yapıp küfür etti ve oradan ayrılmak istediğimde aracıma bindi. Ben de kendisini aracımdan indirmek istedim" dedi.

İddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde tartıştığı genç kadını araçtan dışarı atan taksici Ş.G., "basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin Ş.G.'nin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı.

"Yolun ortasından yürüdüğü için uyardım"

Şüpheli Ş.G. ifadesinde, "21 Mayıs'ta 16.00 sıralarında sevk ve idaremdeki ticari taksi ile Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde seyir halindeydim. İsmini olaydan dolayı öğrendiğim kendisini tanımadığım Canan A. isimli kadın şahsın yolun ortasından yürüdüğü için kendisine korna çaldım ve kaldırıma doğru geçmesi için ikaz ettim. Bu kadın geriye dönüp bana, "Kaldırıma arabalar çıkmış, yürüyecek yer yok. Mecburen buradan yürüyorum" dedi. Ben de yoluma devam ettim" dedi.

"Sana vurursam yerden kalkamazsın dedim"

Canan A.'nın kendisine el kol hareketi yapıp küfür ettiğini iddia eden şüpheli, "Ben de kadına, "Ağzını topla, küfür etme" dedim. Bunun üzerine arabama tekme attı. Ben de aracımdan aşağı indim. Kadına, "Arabama vurma, sana vursam hoşuna gider mi? Sana bir tane vurursam yerden kalkamazsın" dedim. Bana saldırdı ve vurdu. Üzerimdeki tişörtümü ve atletimi yırttı" diye konuştu.

"Kendisini aracımdan indirmek istedim"

Olay yerinden ayrılmak istediğinde Canan A.'nın aracına bindiğini kaydeden şüpheli, "Ben kendisine lütfen aracımdan inin dediğim zaman bana inmeyeceğini söyledi. Ben ısrar ettim, inmedi. Bunun üzerine aracımı durdurup kendisini aracımdan çekip aşağı indirmek istedim. Buna direndi, daha sonra aracımdan indirdim ve yoluma devam ettim" ifadelerini kullandı.

Şüpheli, Canan A.'ya yönelik hiçbir şekilde küfür etmediğini ve kendisini darp etmediğini kaydetti.

İHA