Genç MÜSİAD ailesi iftarda buluştu

Genç MÜSİAD Konya Şubesi'nin her ramazan geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl da şube binasında gerçekleştirildi.
Genç MÜSİAD ailesi iftarda buluştu

yeni-haber-fotogaleri-024.jpg

Konya protokolünden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Mustafa Baloğlu, Hüsniye Erdoğan, Eski Milletvekili Halil Etyemez, Pankobirlik Genel Başkanı AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Mehmet Okka ve Ahmet Kağan Karabulut yoğun programları sebebiyle iftara katılamayarak telgraf gönderdiler.

genc-musiad-iftar-(13).jpg

Genç MÜSİAD üyeleri, yabancı uyruklu öğrenciler ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftarın ardından açıklamalarda bulunan şube başkanı Emre Babayiğit, "Aziz Mahmut Hüdayi'nin sözüyle konuşmama başlamak istiyorum. "Günler gelip geçmektedir, Kuşlar gibi uçmaktadır. Ehl-i fesadın yeri nar, Ehl-i salah uçmaktadır" Dünyanın birçok yerinde müslüman kardeşlerimiz yoksulluk, açlık ve sefalet içerisindeyken, daha da kötüsü canıyla, ölümle perçinleşirken, rahmet ve bağışlanma ayı olan ramazanın dirilişimize vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Şuurlu Müslümanlar kendilerinden çok çevrelerini düşünürler. İmanı kurtarmak için gecelerini gündüzlerine katarlar. Bunları yaparken de hiçbir beklenti içinde olmazlar. Kardeşliğimizin ahiretlik olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

genc-musiad-iftar-(4).jpg