Genç MÜSİAD’dan Ahde Vefa toplantısı

Genç MÜSİAD Konya Şubesi Tecrübe Paylaşımı Toplantılarına bu hafta geçmiş dönem Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanları konuk oldu. Geçmiş dönem şube başkanlarının gençlerle tecrübelerini paylaştığı toplantıda katılımcılara çiğköfte ikramı da yapıldı.
Genç MÜSİAD’dan  Ahde Vefa toplantısı

MÜSİAD Konya Şubesi Brifing salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Emre Babayiğit, “Her hafta farklı konularda ve farklı isimlerle gerçekleştirdiğimiz tecrübe paylaşım toplantılarımızı bu hafta Genç MÜSİAD’ı kuran geliştiren ve bugünlere gelmesinde büyük emek harcayan ağabeylerimizle yapmak ve onların deneyimlerinden istifade etmek istedik” dedi.

 

İlk olarak söz alan Genç MÜSİAD Konya Şubesi Kurucu Başkanı Ulvi Yıldırım, “2002 yılında MÜSİAD ile tanıştığımız dönemde ülkemizde isminin başında Genç ibaresi olan bir teşkilat, herhangi bir kurum yoktu. Bu da MÜSİAD’ın gençliğe ne derece güvendiğinin ve ne derece değer verdiğinin bir simgesidir. Genç MÜSİAD’ı kurduğumuzda en kalabalık toplantılarımızı küçük bir odada yapıyorduk, bugün ise salonlara sığmıyoruz. Genç MÜSİAD bugün kurumsallığını tamamlamış, tüm şehirlerde teşkilatlanmış büyük bir aile haline gelmiştir. Hepimizin çatısı altında bulunduğumuz bu kurumun kıymetini bilmesi gerekir. Buralarda edindiğimiz tecrübeler iş hayatımızda ve sosyal hayatımızda bizler için yol gösterici olacaktır. Sizler zaten bu çalışmalara vakit ayırarak bunun farkında olduğunuzu gösteriyorsunuz” şeklinde konuştu.      

 

Daha sonra söz alan Genç MÜSİAD 2. Dönem Konya Şube Başkanı Serhat Yaya ise, “Uzun yıllar bu çatı altında bulunmuş bir arkadaşınız olarak sizlerin karşısında konuşmak benim için onur verici bir durum. Bizler bu kuruma gönülden bağlıyız. Bu kurum bizleri hayata, ticarete ve geleceğe hazırlayan, bize sahip çıkan büyük bir ailedir. Geleceğin girişimcilerinin, yöneticilerinin, başarılı iş adamlarının sizlerin arasından çıkacağına bütün kalbimle inanıyorum. Bu ailenin büyümesinde emek harcayan tüm ağabeylerimize, arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

resim-1-006.jpg

Genç MÜSİAD 3. Dönem Şube Başkanı Mustafa Kozan da, yaptığı konuşmasında “Bu kurum kurulduğu günden bugüne çok değerli insanlar yetiştirdi. Bizler bu ailenin bir parçası olduğumuz için gururluyuz. Genç MÜSİAD’ın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buralar kıymetini bilenler için bir okuldur. Buralarda aldığımız deneyimleri başka bir yerde alamayız. Vaktinizi arkadaşlarınızla, ailenizle geçirmek yerine burada bir şeyler öğrenmek için ayırıyorsunuz. Bugün buralarda öğrendikleriniz ve kazandığınız tecrübelerinizle gelecekte hepinizin gerek iş yaşamında gerekse de sosyal hayatta önemli yerlere geleceğinize inancımız tamdır” ifadelerine yer verdi.     

 

Ardından söz alan Genç MÜSİAD 4. Dönem Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, “2002 yılında tohumları atılan Genç MÜSİAD bugün bizleri gölgesi altında toplayan koskoca bir çınar haline geldi. Bu kurumun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Burası her zaman bizim sığınağımız oldu. Bizler buranın mutfağında piştik, yetiştik. Ülkemizdeki gençlik yapılanmalarına bakacak olursak bu kadar aktif ve teşkilatlı çalışan bir yapı göremezsiniz. Kurulduğu gün bu ailenin bir parçası olanlar, bu medreseden eğitim alanlar şimdi çok önemli görevdeler. Şu an bu salonu dolduran sizlerin de en az onlar kadar başarılı olacağınıza tüm samimiyetimle inanıyorum” dedi.

 

Genç MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkan Mehmet Ali Özbuğday da, “Biz görevi devraldığımızda Genç MÜSİAD zaten kurumsallaşmış, ele avuca sığmayacak organizasyonlara imza atar hale gelmişti. Biz de bu ailenin bir parçası olarak ailemizi en iyi şekilde temsil etmek ve bu kuruma layık olmak için çabaladık. Bu ailenin temeli dostluk ve samimiyete dayanıyor. Bugün burada gösterdiğimiz birlik ve beraberlik örneği bizleri hep birlikte daha ileriye taşıyacaktır. Bu kurumun bugünlere taşınmasına vesile olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde görev alan arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı ve her zaman destek olacağımızı ifade etmek isteriz” şeklinde konuştu. 

resim-2-010.jpg