Genç ve yıldız boksörlerin Avrupa sınavı

Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası, 19-27 Eylül tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek.
Genç ve yıldız boksörlerin Avrupa sınavı

Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonasına katılacak Türk Milli Takımı kafilesi, Kastamonu kampını tamamlayarak Ordu'ya geldi. 

Hazırlıklarını Durugöl Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdüren milli takımda, teknik ekip ve sporcular, AA muhabirine değerlendirmede bulundu.

Genç Mili Takım Teknik Direktörü Cahit Süme, yaklaşık 3 aydır şampiyonaya hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk kampımız Trabzon'da, iki ve üçüncüsü ise Kastamonu'da oldu. Hazırlıklarımız çok iyi geçti. Bu süreçte gördük ki sporcularımız mücadeleci. Şampiyonada her zaman olduğu gibi yine kürsünün en üstünü hedefliyoruz. Birkaç sıklette finale kalmayı ve Avrupa şampiyonluğu kazanmayı ümit ediyoruz. İnşallah ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı dinlettireceğiz."

Genç Kız Milli Takımı'nda 10 sıkletin bulunduğunu dile getiren Süme, şunları söyledi:

"Takımdaki hava gayet iyi. Ev sahibi olmamız ayrı bir moral kaynağı oldu. Kendi seyircimizin önünde çok iyi bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyoruz. Avrupa'da çok teknik ve üst düzey sporcular var. Bu sporcuların arasından en iyisi olmak için gayret edeceğiz. Ordulu vatandaşlarımızın salonu doldurmalarını rica ediyoruz. Bu çok önemli. Tek isteğimiz tribünleri doldurup bizleri desteklesinler. İnşallah Ordu halkı üzerine düşen görevi yapacaktır ve İstiklal Marşımızı da hep birlikte söyleyeceğiz."