Gençlik ve Spor Başkanı Kılıç: Tüm futbolcuları tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Başkanı Kılıç:, Türk futbolunda kupa final müsabakalarından birini daha yaşadık. Kupayı, Galatasaray kazandı. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum." dedi.
Gençlik ve Spor Başkanı Kılıç: Tüm futbolcuları tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türk futbolunda kupa final müsabakalarından birini daha yaşadık. Kupayı, Galatasaray kazandı. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum." dedi.

Kılıç, Antalya'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Final karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kupayı kazanan Galatasaray'ı tebrik etti. Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısında güzel bir mücadele ortaya koyduğunu dile getiren Kılıç, "Bu anlamda Türk futbolunda kupa final müsabakalarından birini daha yaşadık. Kupayı, Galatasaray kazandı. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Fenerbahçe'yi de oyunlarından dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst de güzel bir final olduğunu ifade ederek, seyircilerin takımlarını güzel bir şekilde desteklediğini söyledi. Karşılaşmanın Antalya için de bir şenlik olduğunu aktaran Dürüst, "Sonunda bir takım kazanacaktı. Kazanan Galatasaray oldu. Kupayı da onlar aldı." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçeli oyuncuların seremoniye niye çıkmadığını bilmediğini aktaran Dürüst, "Kupa töreni yapmamız lazımdı. Madalyalar hazırdı. Fenerbahçe'nin katılmaması kendi tercihleriydi." dedi.