Genel Sekreter Bayram Fen İşleri Dairesini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görev yapan personelle bir araya geldi.
Genel Sekreter Bayram Fen İşleri Dairesini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görev yapan personelle bir araya geldi.

Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur, Şube Müdürleri ve Fen İşleri çalışanları katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, son toplantısını Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda yaptı.

Genel Sekreter Bayram, "Kocaeli 1 milyon 800 bin nüfuslu bir kent. Türkiye'nin her yerinden, her bölgesinden insanı bünyesinde barındırıyor. Aslında biz bir nevi Anadolu'ya hizmet ediyoruz. Bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi örnek bir Belediye olarak gösteriliyorsa, bunda en büyük pay sizlerindir. Birçok yeni proje burada denendi. Birçok uygulamada sizlerin elinden hayata geçti. Bakıldı ki bu uygulamalar hayata geçirildiğinde vatandaş tarafından ilgi görüyor, diğer illerde de bu projeler uygulanmaya başlandı. Eskiden küçük küçük belediyeler vardı. Onların imkânı yoktu. Ama güç, tek çatıda birleştirilince, hizmet ve projeler de düzenli olarak uygulanmaya başlandı. Alt yapı olmadan üst yapı da olmuyor. Dünya'nın alt yapı yatırımını yaptık. Bunlar gözle görülmüyor. Alt yapı kadar da üst yapıda da çalışmalarımız oldu" dedi.

Genel Sekreter İlhan Bayram, "Belediyecilik sadece sahada projelerle olmuyor. Bunların dışında sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde onlarca projemiz var. Bu projelerimizle kadınlarımızdan, gençlerimize, yaşlılarımızdan, dünyaya yeni gelmiş bebeklerimize, ölen vatandaşlarımıza kadar yüzlerce vatandaşa birebir dokunduğumuz birbirinden önemli projelerimiz bulunuyor. Gençlerimizle ilgili Emniyet Müdürlüğü'müz başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile sürekli irtibat halindeyiz. Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak dursun diye onlarca okulumuza spor salonu yaptık. Ve yapmaya da devam ediyoruz. Başkanımız bu konuda çok hassas. Bize verdiği talimatlar çok açık. Gençlerimiz konusunda yatırımlarımızdan en ufak bir azalma olmayacak. Sizlerin o kaleminden çıkan projeler, arkadaşların kontrolünü yaptığı o tesislerin nerelere ne kadar faydası olduğunu bilmelisiniz. Personelimizin de Belediyemizin kalitesini arttırması için yüksek lisans, doktara yapmalı. İnsan kendisini ne kadar geliştirirse, ne kadar fazla yabancı dil öğrenirse, ne kadar bağımsız hür düşünebilirse belediyemize de, halkımıza da o kadar iyi hizmet verir "diye konuştu.

Genel Sekreter Bayram ve Fen İşleri Dairesi'ne bağlı çalışanlar daha sonra birlikte fotoğraf çektirdi.

İHA