"Geniş Aile: Yapıştır" vizyona girdi

"Geniş Aile: Yapıştır" vizyona girdi

 "Geniş Aile: Yapıştır", televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden "Geniş Aile" ekibini yeniden bir araya getirdi.

Yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği filmde başrolleri, Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz paylaştı. 

Komediseverleri sinema salonuna çekmeyi hedefleyen filmin oyuncularından Ufuk Özkan AA muhabirine yaptığı açıklamada, çekim sürecinde dizinin hiç bitmeyeceğini düşündüklerini ve bu süreçte herkesin aklında bir film fikrinin var olduğunu aktardı. 

Filmde, define üzerine bir kovalamaca olduğunu kaydeden Özkan, "Cevahir" ve "Koyu Bilal" karakterlerine ilişkin şunları söyledi:

"Cevahir'in aklına sürekli garip fikirler gelmesi, sağlıklı düşünmesini engelliyor. Koyu Bilal, Cevahir'in mutsuzluğuna hayatına adayan bir adam. Tek amaçları var. Çok saçma ama bir şekilde herhangi bir konuda, aşk, para, ne olursa olsun, bir birlerini alt etmeye çalışıyorlar ve bu yüzden bu yolda herşey mübahtır diye düşünüyorlar."

Ufuk Özkan, dizideki samimiyeti beyaz perdeye de taşımayı temenni ederek, "Biz filmde şunu vadediyoruz. Bir kapışma var, dizide de olduğu gibi,  inşallah dizideki o komikliği ve samimiyeti filmde de göstereceğiz. Tek temennimiz ve duamız bu. Sevenlerimizi inşallah mahcup etmeyiz" dedi.

Filmde "Ulvi" karakterini canlandıran Bülent Çolak da üç sezon televizyon ekranlarında yayınlanan dizinin, beyaz perdeye taşınmasına ilişkin, "Bu çok anonim bir duyguydu zaten. Çünkü içimizde bir yerde bu fikir hep vardı. Fakat film mi, dizi mi olur bilmiyorduk. Bir de sevenlerimiz hiç unutturmuyorduGeniş Aile'yi" ifadelerini kullandı.

- Çolak: "Ulvi ve Cevahir karakterleri unutulmadı"

Çolak, diziden sonra birçok sinema filmi çekmelerine rağmen "Ulvi" ve "Cevahir" karakterlerinin unutulmadığını belirterek, toplumun her katmanında dizinin seyredildiğini, 7 den 70'e eğlendiklerini dile getirdi.

Çekimlerin Ayvalık ve İstanbul'da gerçekleştirildiğini kaydeden Çolak, "Çok acayip bir şey. Yeniden film için karşılaştığımızda bir tuhaf olduk. Ana karakterler cebimizdeydi çıkardık. Sanki 4 yıl sonra Geniş Aile seti devam ediyormuş gibi oldu" dedi.

Filmde "Koyu Bilal" karakterini oynayan Fırat Tanış ise "Film, bildiğimiz klasik 'Geniş Aile'nin daha geniş ve kapsamlı bir şekilde sinemaya aktarılmış hali. 3 haftada çekildi. Eğlenceli bir film olduğunu düşünüyorum. Biz çok eğlendik" diye konuştu.

Komediseverleri sinema salonuna çekmeyi hedefleyen filmde, babaannesinin hastalanması üzerine tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir'in, bulduğu define haritası ardından yaşanan gelişmeler anlatılıyor.