Gezici ağız ve diş sağlığı kliniği hizmete devam ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Konya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hizmete başlayan Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Konya'ya bağlı ilçe ve bağlı bulundukları mahalleleri ziyaret ederek hizmet vermeye devam ediyor.
Gezici ağız ve diş sağlığı kliniği hizmete devam ediyor

Bir diş hekiminin muayenehanesinde olan tüm hizmetleri vatandaşın ayağına götüren proje kapsamında bu kez Güneysınır ilçesine bağlı Gürağaç Mahallesi ziyaret edilerek, mahalle halkından kliniğe başvuran hastaların diş tedavileri yapıldı. Uzman hekimler tarafından gerçekleştirilen kanal tedavisi, dolgu ve diş çekimi işlemlerinin yanında ilkokul çağındaki çocukların diş taramaları yapılarak koruyucu tedaviler uygulandı. Bölgede yaşayan ve Konya il merkezine ulaşmakta güçlük çeken engelli ve yatalak hastalar evlerinde ziyaret edilerek ağız ve diş sağlığı muayeneleri gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in de yerinde ziyaret ettiği gezici klinik hizmeti sonrası vatandaşlar verilen tedavi hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinin, NEÜ Diş Hekimliği Fakültesinin uzman hekimleri ile Konya'nın ilçe ve bağlı bulundukları mahallelerine hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.