Gökhan, Atınç ve Caner Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Gökhan İnler, Atınç Nukan ve Caner Erkin'in transferleri konusunda oyuncular ve kulüpleriyle anlaşmaya varıldığını bildirdi.
Gökhan, Atınç ve Caner Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Gökhan İnler'in transferi konusunda oyuncunun kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Gökhan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Siyah-beyazlıların tecrübeli orta saha oyuncusuna bu sezon 2 milyon 52 bin avro, gelecek sezon ise 1 milyon 800 bin avro garanti ücret ödeyeceği belirtildi.

Ayrıca, futbolcunun bu sezon 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesinin 1 yıl uzayacağı ve bu durumda kendisine 1 milyon 926 bin avro ücret verileceği kaydedildi.

Atınç yuvaya döndü

Öte yandan Beşiktaş, eski futbolcusu Atınç Nukan'ın transferi konusunda da oyuncunun kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Siyah-beyazlıların, Atınç'a  750 bin avro garanti para ve puan başı 4 bin avro ücret vereceği belirtildi.

Ayrıca Leipzig Kulübü'nün bu transferden Beşiktaş'a 100 bin avro ödeyeceği bildirildi.

Caner Erkin transferi tamam

Beşiktaş Kulübü, bir süredir transfer gündeminde bulunan milli futbolcu Caner Erkin ve kulübü Inter ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Caner Erkin’in geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyeceği belirtilen açıklamada, futbolcunun satın alma opsiyonunun 1 milyon avro olduğu bildirildi.

Beşiktaş'ın futbolcuya bu sezon 1 milyon 750 bin avro garanti ile kazanılan her puan için 4 bin avro ücret vereceği aktarıldı.