Gökhan Gönül: Herhangi bir kulüple anlaşmadım

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Gökhan Gönül, menajeri ile sorunlar yaşadığı ve yeniden Fenerbahçe ile temasa geçtiği yönünde basına yansıyan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.
Gökhan Gönül: Herhangi bir kulüple anlaşmadım

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılacağını duyuran milli futbolcu Gökhan Gönül, menajeri Ahmet Bulut ile sorunlar yaşadığı ve yenidenFenerbahçe ile temasa geçtiği yönünde basına yansıyan haberlerle ilgili sert bir açıklamada bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından, hakkında çıkan haberler hakkında paylaşımda bulunan Gökhan Gönül, "Son dönemde benim ve menajerim ile alakalı birçok iftira, karalama, itibarsızlaştırmaya yönelik yalan haberler bilinçli olarak yapılmakta, kötü bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Haberleri hazırlayan kişilerin ve hazırlatanların iyi bilindiği imasında bulunan milli futbolcu, şu görüşlerini paylaştı:

"Bunların kim olduklarını, neden ve niçin yaptırıldığını en az sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz. Ülkem için hizmet ettiğim dönemde bile bunların yapılıyor olması, kendilerinden başka kimseyi düşünmedikleri gerçeğini göstermektedir. Uzun süredir benimle ilgili çıkmış ve bundan sonra çıkmaya devam edecek asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin. Daha önce birçok defa söylememe rağmen, hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Bundan son derece rahatsızlık duyuyorum. Bu haberlerle alakalı son kez konuşuyorum. Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil. Bundan sonra yazılan hiçbir haberle ilgili açıklama yapmayacağım."