'Gökhan Töre'nin vurulma nedeni...'

Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü Önder Özen, futbolcuları Gökhan Töre'nin vurulma nedeninin tamamen tesadüf olduğunu söyledi. Özen, genç oyuncunun haftaya idmanlara başlayacağını ifade etti.
'Gökhan Töre'nin vurulma nedeni...'

Önder Özen ve Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin tedavi gördüğü hastanede bir basın toplantısı düzenledi. Gökhan Töre'nin sabaha karşı silahlı saldırı sonucu yaralandığını belirten Kavalcı, "Sporcu arkadaşları ile bir gece kulübünde bir olayla karşılaştı. Olayın Gökhan ile hiçbir ilgisi yok. Tamamen tesadüf. Eğlenirken bir şahıs içeri girip içerideki kız arkadaşına kurşun sıkıyor. Ardından havaya ateş ediyor. Tamamen tesadüfen gerçekleşen bu olay sonrası Gökhan sağ omuzundan yaralandı. Sağlık durumu gayet iyi. 1-2 saat içinde ameliyat olacak. Yarın taburcu olmasını bekliyoruz. Tamamen tesadüf olduğunu emniyetten de teyit ettik. Basında bazı iddialar var ama bunlar gerçek değildir' dedi.

'Can İpekçi de omuzundan yaralandı'

Beşiktaş Kulübü Medya Sorumlusu Can İpekçi'nin de spor camiası ile birlikte olay yerinde olduğunu belirten Kavalcı, 'Onun da omuzunda bir yaralanma var. Kulüp doktorumuz orada değildi. Olaydan sonra tedavi amacıyla çağrılmıştır. Bazı basın kuruluşlarında yer aldığı gibi gece kulübüyle bir alakası yoktur' diye konuştu.

Özen: Olay tamamen tesadüf

Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü Önder Özen de, Gökhan Töre'nin sabaha karşı saat 05.12 sularında kendisini aradığını vurgulayarak, "Paniğe kapılmamamız için elinde bir sıkıntı olduğunu söyledi. Hangi hastaneye gidebileceğini sordu. Doktorumuz, güvenlik arkadaşlarımızı ve Ahmet Kavalcı'yı haberdar edip hastaneye geçtim. Yanında başka kulüplerin oyuncuları olduğu sebebiyle bir şey söylemek istemiyorum. Onların da bazı sıkıntıları vardı olayla ilgili. Emniyet görevlileri ifadelerini aldı. Daha sonra ameliyata karar verildi. Kurşunun omuzdan içeri girdiği saptandı. Olay tamamen tesadüftür. Sabah biz de bazı haberler gördük. Oyuncuların olayla herhangi bir ilgisi yoktur. Basketbol ve futbol camiasından sporcuların bulunduğu bir kulüpte bir şahısın kendi kız arkadaşına ve havaya ateş açması söz konusu. Mekanda 6 kişi yaralanmış. Doktorumuz olay yerinde değildi. İlk aradığım isimlerden biriydi. Olaydan sonra geldi' şeklinde konuştu.

'Haftaya idmanlara başlayacak'

Töre'nin omzunda kurşun olduğu saptanınca panik yaptıklarını vurgulayan Özen, 'Ama gayet iyi durumda. Diğer yaralıların tamamının sıyrık olduğunu söyleyebilirim. Sadece bizim oyuncumuza kurşun isabet etmiş. 1-2 saat içinde ameliyat olacak. Yarın taburcu olacak. Önümüzdeki hafta içi antrenmanlara başlamasını bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Özen, profesyonel futbolcuların sağlıklarını da kulüplerine vermeleri gerektiğini belirterek, Töre'nin izinli değilse uygun bir saatte evde olması gerektiğini söyledi.