Gönül Dağı’nın 120. bölümünde izleyicileri büyük sürpriz bekliyor!

TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 120. bölümünün fragmanı paylaşıldı.
Gönül Dağı’nın 120. bölümünde izleyicileri büyük sürpriz bekliyor!

Selma-Taner çifti son bölümde evlilik için ilk adımı attmışlardı. Nişanlanan çiftin bu bölümde aşkları daha da çok pekişiyor. Taner, Selma Öğretmeni asla bırakmayacağını söylüyor. Taner’in, evleneceği gün gerçek yüzünü gördüğü ve evlenmekten vazgeçtiği Yasemin, tekrardan Taner ve Selma çiftinin hayatına dahil oluyor.

gonul-daginin-120-bolumunde-izleyicileri-buyuk-surpriz-bekliyor.jpg

Selma-Taner çiftinden intikam almaya çalışan Yasemin ilk hamlesini yapıyor.

SELMA ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINIYOR

Okuldaki birçok çocuğun zehirlendiği ve hepsinin ortak noktasının mide bulantısı olduğu öğreniliyor. O sırada ortaya çıkan Yasemin mide bulantılarının mantardan kaynaklandığını söylüyor. Bu da muhtemelen çocukları zehirleyen kişinin Yasemin olduğunu gösteriyor. Geçen haftaki bölümde Taner’in çocuğu olan Ali ile konuşmaya çalışan Yasemin, Taner ve Semra’dan intikam almak için çocukları zehirlemiş olabilir. Fragmanın devamında Yasemin, Selma Öğretmenin çocuklara mantar yedirdiğini söylüyor ve onu suçluyor. Soruşturma geçiren Selma Öğretmen açığa alınıyor.

gonul-daginin-120-bolumunde-izleyicileri-buyuk-surpriz-bekliyor-001.jpg

Dizi Gedelli adındaki küçük kasabadaki 3 kuzenin yaratıcılığını ve maceralarını konu alıyor. 4 sezondur devam eden ve seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu paylaşıyor.

gonul-daginin-120-bolumunde-izleyicileri-buyuk-surpriz-bekliyor-002.jpg