Gönül Dağı’nın yeni bölümü merak uyandırdı

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden olan 4 sezondur devam eden ve fazlasıyla izleyicisi olan Gönül Dağı'nda bu hafta neler yaşanacak?
Gönül Dağı’nın yeni bölümü merak uyandırdı

Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Semih Ertürk, Cihat Süvari’nin olduğu Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen sıcacık hikayesi ile Gönül Dağı insanları içine çekiyor.

9f19f2a6-36c2-4cd5-9e91-7da91378cc35.jpg

Peki son bölümde neler yaşandı?

Taner, Ramazan ve Veysel, deprem konusunda bir icat geliştirmeye karar verirler. Çalışmalar devam ederken Selma’nın iş için bir yere gitmesi gerekir. Taner, Selma’ya olan özleminden dolayı yanına gitmek için acele ederken kaza geçirir. Taner kime çarpacaktır? Ramazan, bacada bulduğu kitabın sahibini araştırmaya başlar. Kitabın yazarı kim çıkacaktır? Berat Kandili akşamı kasabada elektrikler kesilir. Kasabalılar elektrik olmadan ne yapacaktır?

577bc9fa-7fc9-4a88-8185-484d6b8d607b.jpg

Yeni bölümde neler olacak?

Taner, Selma’ya istersen yarın bile evelenebiliriz diyor. Bu bölümde Selma ile Taner’in düğün tarihleri belli olacak gibi.

e48d14a3-e61c-4cbd-9ffc-e91e537784bc.jpg

Öte yandan Erkan ve Filizin ilişkilerini gizlediklerini görüyoruz ama Kenan’a yakalanıyorlar ve Erkan masanın altından kaçmaya çalışıyor ama Kenan görüyor. Kenan bu ilişkiye ne tepki verecek?

Selma Taner’in ona söylemek istediğin bir şey var diyor. Taner’de Selma beni seviyor söyleyeyim işte diyor. Taner Selma’ya ne söyleyecek merakla bekleniyor?

Etiketler :